HOMEStartpagina.html

                                                                                                           

                                                                              

Reisvoorwaarden voorwaarden (v2014)- Travel Women.pdfReisvoorwaarden.htmlVreeland_aan_de_Vecht_files/Algemene%20voorwaarden%20%28v2014%29-%20Travel%20Women.pdfReisvoorwaarden.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

        Belangstelling en opgeven voor deelname?  Bel 06 42254001 of stuur een mail naar info@travelwomen.nl

       

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl)


ReisgarantieReisgarantie_Nieuw.html


Mijn ode aan de Vecht


Oh, mijn prachtige stromende, pralende Vecht

Ik wil jouw schoonheid en schatten bezingen,

Wij die kunsten en jou beminnen,

De Vrijheid, de Vecht en de Vrouw

Hoe schoon is Holland hier aan jouw oevers,

Waar Amsterdam ooit victorie met een deel van haar rijkdom

in buitens belegd.

En wij zo vrijwillig, maar meer nog gehecht, omringen, omarmen jouw

sprankelende glinstering en schrijven jouw naam in eeuwige schoonheid.

Travel Women Goes Holland - Vreeland aan de Vecht 

In de week van 10 t/m 17 augustus heeft Travel Women een vakantiehuis tot haar beschikking dat gelegen is direct aan de rivier de Utrechtse Vecht en met uitzicht over de weilanden. Dit huis wordt gerund door een van oudsher boerenfamilie, die nog altijd melkkoeien heeft en waar op ambachtelijke wijze kaas en ijs wordt bereid. 

In principe biedt deze accommodatie plaats aan een grote groep (24 personen). In deze Coronatijd beperken wij echter de bezetting van het geheel tot maximaal 12 personen zodat er voldoende ruimte is om zowel binnen als buiten gepaste afstand van elkaar te houden. 
Er zijn 7 luxueuze kamers, waarvan 4 ruime kamers - met ieder een eigen bad of douche en toilet - die door 2 personen geboekt kunnen worden en er zijn 3 comfortabele kamers die door 1 persoon geboekt kunnen worden. 

Verder is er een gezamenlijke woonkamer/keuken, een zonnig terras en een grote tuin aan de Vecht waar je kunt ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Aan de tuin grenst een brede steiger waar we de Travel Women boot (Zalmschouw) voor de hele week aanleggen. 

Tijdens je verblijf worden alle maaltijden door ons verzorgd en zorgen we ook voor een hapje en drankje tussendoor.

Wij organiseren verschillende activiteiten, afhankelijk van het weer en de wensen van de aanwezigen plannen we het programma voor de volgende dag. Het is natuurlijk ook mogelijk om individuele activiteiten te ondernemen, we hanteren het motto 'alles kan, maar niets hoeft’.

De all-in prijs voor dit alles is € 100,00 per dag per persoon (volledige dag plus 1 nacht). Het is mogelijk om te boeken voor een paar dagen, een weekend of een hele week !

Beschrijving

Een comfortabel verblijf in een vrijstaande boerderij gelegen aan de rivier de Utrechtse Vecht. Elke dag varen met de Travel Women zalmschouw. Bij mooi weer gaan we naar de Spiegel-, Kortenhoefse of Loosdrechtse Plassen waar we naar hartenlust kunnen varen, roeien, zwemmen, suppen en ook genieten van de lekkere spijzen en drankjes aan boord!

Bij minder goed weer niet getreurd want dan trekken we er met de boot op uit om langs de vecht kastelen, musea en dorpjes te bezoeken !

Hoe mooi kan het leven zijn als je door de prachtige natuur van de Utrechtse  Vecht vaart op de stoere zalmschouw van Travel Women.

De boerderij waar wij logeren ligt aan de schitterende rivier de Vecht, waardoor watersportliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Maar houd je van wandelen en/of fietsen in de natuur dan kan je dit naar hartenlust doen. De omgeving is rijk aan groene gebieden en er lopen talloze fiets-en wandelroutes langs de boerderij.

Na ongeveer 15 minuten rijden vanuit het vakantiehuis sta je aan de rand van het uitgestrekte Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier uren dwalen in de mooie natuur met zijn uitgestrekte bossen, drassige uiterwaarden, indrukwekkende stuifzanden, fonkelende vennen en glooiende heidevelden. Planten als bosanemoon, slangenlook en giftige kardinaalsmuts groeien in de vochtige bossen rondom de uiterwaarden bij Amerongen. In dit moerassige gebied leven talloze vogels, vossen, reeën, eekhoorns, dassen en zelfs de zeldzame boommarter.

Utrecht - Vreeland

                               

               Periode:  10 t/m 17 augustus