ZIE JEZELF STAAN 


Belangstelling en opgeven voor deelname? Bel 06 42254001 of stuur een bericht naar info@travelwomen.nl

Vrijdag 23 t/m  

zondag 25 november 2018


ZIE JEZELF STAAN

een 3-daagse WORKSHOP

‘bezinning, reflectie, groeien, pitchen’

Een 3-daagse workshop ‘bezinning, reflectie, groeien, pitchen’


Bij ZIE JEZELF STAAN ga je opzoek naar je persoonlijke kracht, je drijfveren, kwaliteiten, en talenten. Waar sta je nu in je leven. Hoe wil je dat leven vormgeven. Wat zijn je waarden en wat wil je de wereld graag geven.


ZIE JEZELF STAAN eindigt met een korte presentatie (pitch) van jezelf die je gedurende verschillende stappen in je onderzoek opbouwt. Je gaat daar letterlijk staan en spreekt je uit.


Middels  oefeningen met stem, expressie, interactie en schrijfopdrachten maak je je pitch steeds completer.  Je ontvangt feedback qua inhoud, stem en expressie. De pitch is belangrijk omdat die bekrachtigt waar je nu voor staat. Door het uitspreken wordt het meer waar en versterk je het veranderingsproces.


We werken met een kleine groep van maximaal 8 vrouwen waarbij openheid, veiligheid en vertrouwen voorop staan. Naast je eigen proces volg je ook het proces van de anderen. Je kunt elkaar helpen en inspireren zodat je daadwerkelijk een stap kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling.


We hebben gekozen voor een mooie locatie in de natuur, een omgeving  waarbij je tot rust kunt komen en alle gedachten kunt laten bezinken.

Een wandeling is vast onderdeel van het programma.

Er worden heerlijke maaltijden bereid en je wordt compleet verzorgd.


ZIE JIJ JEZELF AL STAAN?

Geef je dan op via info@travelwomen.nl

 

Quirine Melssen  (coach)

Vanuit  mijn expertise als (klassiek) zangeres en performer heb ik een presentatie-coaching ontwikkeld waarbij ik met name mensen coach die een pitch of inspiratieverhaal gaan houden.

Je geeft een presentatie meer kracht door hem te koppelen aan je persoonlijke drijfveren. Daarom zijn dan vragen als ‘waarom wil ik dit vertellen’, ‘waarom houd me dit zo bezig?’, ‘wat heb ik te bieden?’ interessant. Ik vind het leuk om samen de antwoorden te vinden en je te helpen die vorm te geven.


Marleen Baerveldt (organisatie)

Ontwikkeling en innovatie zijn voor mij zowel tijdens studie (psychologie) als  werk (gezondheidszorg) belangrijke persoonlijke drijfveren geweest.

Met de oprichting van Travel Women werk ik nu 12 jaar aan ‘the sunny side of life’ en organiseer vakanties voor lesbische vrouwen. Daarbij ervaar ik  elke keer opnieuw  het belang van ‘jezelf kunnen zijn’, ‘anderen ontmoeten’, ’keuzes maken’, ‘loslaten en verbinden’ om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen.

Locatie ‘De Buurtsteeg’ 7 in Maarn


Ontvangst op vrij-ochtend 23 november                                       tussen 10.00 en 10.30 uur.

Afsluiting op zo-middag 25 nov  17.00 uur.

Kosten

Deelname aan deze 3-daagse workshop

kost € 450,- per persoon.


Dit bedrag is inclusief twee overnachtingen, maaltijden, coaching en wandelingen.


Bij alleengebruik van een kamer geldt een toeslag.

ZIE JEZELF STAAN